Hitta utbildningsföretag med MadePerfect

Sök utbildningsföretag

Med MadePerfect hittar du rätt utbildningsföretag.

Letar du efter utbildningspartners? MadePerfect är din lösning för att enkelt matcha ditt specifika behov med de bästa utbildningsföretagen. Med hjälp av vår nya plattform kommer du snabbt igång med kompetensutvecklingen för ditt företag.

Upptäck möjligheterna hos MadePerfect redan idag. Här hittar du enkelt rätt leverantör som passar dina behov av kurser och personalutbildningar. För dig som inköpare är tjänsten helt kostnadsfri.

Testa plattformen här!

Det här är fördelarna med MadePerfect.

  • Effektiv matchning
    Vi specialiserar oss på att matcha företag med leverantörer av utbildningar. Genom vår avancerade matchningsalgoritm hittar vi de mest lämpliga lösningarna för din organisation.

  • Stort utbud av leverantörer
    Vi har ett omfattande nätverk av utbildningsleverantörer över olika branscher och ämnesområden. Oavsett din bransch eller behov av kompetensutveckling, har vi rätt leverantör för dig.

  • Enkelhet och snabbhet
    Vår plattform gör processen smidig och snabb. Sätt upp ditt utbildningsbehov, få förslag och välj den bästa lösningen, allt på ett och samma ställe.

MadePerfect

Tre snabba steg till att hitta din leverantör av utbildningar.

Det är snabbt och enkelt att komma igång. Klicka på länken nedan och prova plattformen. Tjänsten är helt kostnadsfri.

1. Sätt upp ditt utbildningsbehov. Beskriv dina utbildningskrav och mål.

2. Få förslag. Vår plattform matchar dig med lämpliga utbildningsleverantörer.

3. Välj din partner. Välj den leverantör som bäst passar ditt företagsbehov. Du blir kontaktad av utbildningsföretaget med ett kostnadsförslag.

Gå till plattformen
Städtjänster online för företag

Jag vill veta mer om hur MadePerfect kan hjälpa mig!

Fyll i formuläret för att komma i kontakt med oss på MadePerfect så berättar vi mer om hur vi kan underlätta för ert företag.

Jag är intresserad av att... *