För utbildningsföretag

Välkommen till vår nya affärsskapande tjänst!

MadePerfects mål är att hjälpa företag att att få ökad synlighet och därmed bredda sina affärsmöjligheter. Vår målsättning är tydlig – att skapa maximal nytta för dina kunder såsom inköpare, HR-personal och andra beslutsfattare. Vi vill underlätta för både säljare och köpare att genomföra en smidig och kostnadseffektiv affär.

Så det vi gör är att vi matchar utbildningsleverantörer och beställare i en unik, behovsanpassad digital plattform.

Testa plattformen här!

Vi förstår behovet av synlighet

Efter att noga ha studerat hur våra målgrupper agerar vet vi vad behovet är. De potentiella kunderna tar sig igenom en omfattande sök-, utvärderings- och beslutsfas. Och med vår plattform får du nu chansen att i en tidig fas få synlighet och att finnas med i beslutsprocessen. Snabbt och enkelt för båda parter.

Mängder av nya potentiella kunder varje månad

Varje månad når vi ut till tusentals nya inköpare, HR-medarbetare och beslutsfattare. Det bästa? Med ett enda klick får de tillgång till plattformen och kan sätta ingång att söka, filtrera och hitta den perfekta leverantören.

Nyheter på gång!

Under hösten 2023 släpper vi vår helt nya AI-tjänst, skräddarsydd för inköpare. Den kommer att visa upp alla utbildningsleverantörer i Sverige inom specifika områden. Och oroa dig inte, som MadePerfects samarbetspartner får du självklart en prioriterad synlighet högst upp och med fullständig information. Övriga leverantörer kommer endast att listas med namn.

MadePerfect

Kostnaden? Vi erbjuder två olika alternativ.

  • Provisionsbaserat: Du betalar 5% av fakturerat belopp när affären genereras via oss.

  • Årsavgift på 30 000 kr: Inga extra kostnader, ingen provision.


Kom igång nu
Välkommen att kontakta oss via formuläret nedan för att så snart som möjligt kunna öka dina affärsmöjligheter!

Städtjänster online för företag

Jag vill veta mer om hur MadePerfect kan hjälpa mig!

Fyll i formuläret för att komma i kontakt med oss på MadePerfect så berättar vi mer om hur vi kan underlätta för ert företag.

Jag är intresserad av att... *